Tarjoamani palvelut
Arvonmääritys tehdään osana projektia ja alustava laskelma jo ensitapaamisessa (ilman kustannuksia). Sinä et menetä muuta kuin kaksi tuntia kallista aikaasi.
Kuulen aivan liian usein, miten yritystä myydessä on syntynyt kuluja, mutta kauppaa ei ole syntynyt eikä asiakkaalla ole selkeää käsitystä, mitä palkattu asiantuntijayritys on tehnyt pitkän (maksullisen) esitteen lisäksi. Eihän se näin voi olla! Sovin tarkasti, mitä tehdään ja missä aikataulussa ja keskityn vain olennaisiin asioihin. Palkkiomallini on selkeä ja reilu eikä turhista tai yllättävistä kustannuksista tarvitse olla huolissaan.
Maksat siitä, että kaupat syntyvät.
Myyntilupaukseni on lupaus myynnin toteutumisesta. Yrityskauppa syntyy ja hinta on kohdillaan. Palvelen pieniä ja keskisuuria asiakkaita kokoluokassa 1- 20 M€ liikevaihto. En tee asioita, joita en osaa tai joita en ehtisi tekemään. Reilun maine kun on saavutettu, se on viisasta pitää.

Ensitapaaminen onnistuu milloin ja missä tahansa. Tapaan asiakkaitani ja ostajia heidän tiloissaan tai järjestän neuvottelutilat mahdollisimman läheltä asiakasta, jotta heiltä säästyy aikaa ja vaivaa. 

Yrityskauppoihin tähtääviä toimeksiantoja on Focuzd:ssa samanaikaisesti käynnissä vain muutamia. Näin yhteistyö on riittävän tehokasta ja asiaan paneutunutta ja kulloinenkin myyntiaie toteutuu kaupaksi tavanomaista ripeämmin. 

Milloinkaan en työskentele yhtä aikaa samassa toimintakentässä operoivien myyjäkandidaattien kanssa. Kansainväliset kaupat ja toimintakulttuurit ovat tuttuja. Teen aivan yhtä hyvin töitä englanniksi kuin suomeksi ja tarvittaessa käännän sinulle kaikki materiaalit ja viestinnän, jotta varmasti ymmärrät toista osapuolta.
Liikun sinne, missä olet. Viikonpäivästä ja kellonajasta riippumatta. Tunnen yrittäjän sielun. Olen ollut pitkään ja tällä hetkelläkin yrittäjä itse.
En halua olla suurin ja kaunein, vaan paras asiakaspalvelija. Uhraan tarvittaviin toimiin tarvittavan ajan ja palvelen kutakin asiakasta tarpeen ja tilanteen vaatimalla tavalla, en standardoituun prosessiin perustuen.
Autan siinä, mitä juuri sinä tarvitset eli palveluni räätälöidään tarpeesi mukaan. Useimmat asiakkaani ovat halunneet varmistaa itselleen parhaan lopputuloksen nopeimmalla aikataululla ja pienimmällä stressillä valitsemalla kokonaispalvelun, joka kattaa koko myynnin valmistelusta viimeiseen kauppaerään ja kaikki roolit, joita myynnin yhteydessä tarvitaan.

Eroan monista muista yrityskauppoja tekevistä yrityksistä siten, että alussa tavanomaisesti myytävät, usein turhan laajat (ja kalliit) arvonmäärityskirjat tai pitkät yritystäsi toimialaan vertaavat analyysit eivät ole liiketoimintaani.

Toki osaan niitä tehdä, mutta haluan keskittyä olennaiseen ja säästää sinulta aikaa ja rahaa. Merkittävä aloituskeskustelun aihe on, mitä haluat hoitaa itse - mitä haluat säilyttää minulle. Ensimmäisen tapaamisemme jälkeen, kerron myös, mitä hyvää ja mitä huonoa on odotettavissa.
©2022 Focuzd Oy
crossmenu