Miksi Focuzd?
Tärkeä kauppa ansaitsee parhaan palvelun. 
Keskeisintä on perehtyneisyys ja keskittyminen. 
Näiden tuloksena kaupanteko etenee ripeästi.
Kauppa toteutuu.

Uskon, että lähestymistapani maksimoi kaupan syntymisen todennäköisyyden, teen enemmän ja yritän tehdä parhaiten. Tällöin kauppa ei kaadu siksi, että vastuu, aikataulu tai tekijä puuttuu tai ei osata tehdä, mitä tilanne vaatii. Time kills deals eli aika tappaa kaupan kuten sanonta kuuluu. Jos asiat venyvät niin kaupat helposti kaatuvat.

Parhaat saavutettavissa olevat ehdot.

En säästä voimiani parhaan mahdollisen lopputuleman saavuttamiseksi. Toki, kuten liiketoiminnassa yleensäkin, pitää olla realistinen ja kohtuullinen. Voin tehdä palkkiomallin niinkin, että se palkitsee meidät molemmat erityisen hyvästä lopputulemasta.

Valitset, mitä apua haluat ja mistä maksat.

Sovin tarkasti, mitä teen ja miten siitä veloitetaan. Malleja on monia,
keskustellaan mikä tilanteeseen sopii.

Palvelusi laatu.

En ole enkä halua olla suurin, vaan paras. Tähän rakentuu koko yritykseni. En tingi laadusta. Jos tuntuu siltä, että en jotain osaa tehdä, en silloin myöskään tarjoa palvelua. Tällaisia tilanteita varmasti tulee vastaan, koska jotkut toimialat tai tilanteet vaativat erikoisosaamista.

Tiedät, kuka tekee.

Työn tekee alusta loppuun sama henkilö. Jos tarvitsee käyttää erityisosaajia (arvonmäärityksen erikoistilanteet, juridinen apu (erikoistilanteissa), syvällinen verokonsultointi) sovimme siitä yhdessä ja erityisosaajat toimivat minun kauttani. Sinun ei tarvitse asioida monien kanssa ja muistaa mitä kenenkin kanssa tulee tehdä.

Keskityn sinuun.

Sitoudun siihen, että en ota suoraan kilpailevia toimeksiantoja. Näin voit olla varma, että keskityn sinun palvelemiseen. En myöskään ota niin monia toimeksiantoja samaan aikaan, että laatu kärsisi.

Selkeä sopimus.

Sovimme selkeästi, mitä tehdään, mihin mennessä ja mihin hintaan. En tee määräaikaisia ”myynnissä” sopimuksia ja ilmoittelua. Näitä tekevät monet suuremmat yritysvälittäjät, jos ne sinun tilanteeseesi sopivat.

Hinta-laatusuhde.

Olen tarkan markan yrittäjä. Sanonta pätee myös euroihin. Pitämällä kulut minimissä, pyrimme parhaaseen hinta-laatusuhteeseen. Et maksa komeasta toimistosta hienolla paikalla etkä avustajista.
©2022 Focuzd Oy
crossmenu